Friday, November 12, 2004

RAYA.....

raya datang lagi...hihihihhi...raya ni yang seronoknya budak2 je...tapi sekarang ni dah ada anak seronok tengok anak beraya pulak...sayang sebab emil tak boleh jalan lagi...kalau tak mesti cute pakai baju melayu...sedondon dgn abah...hijau...ingat nak cari samping, tapi macam kesian la pulak...songkok yang beli itu hari pun emil tak berapa nak pakai...

bought a pair of shoes at klcc for myself for raya...dah lama nak beli kasut camtu tapi takde design yang berkenan...dah jumpa terus angkat...berapa$? RM159/=...20% discount...last wednesday bukak puasa dengan Jaa & Jai kat shrooms KLCC...

balik rumah...aily berkemas and head off to seremban thursday morning...jalan tak jam...tu pon tak berani nak bawak laju sbb tak larat nak bayaq saman...seremban asyik hujan sebelah petang...mesti raya dalam hujan tahun nie...

No comments: