Friday, October 28, 2005

SELAMAT HARI RAYA

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
&
MAAF ZAHIR BATIN
kepada semua yang mengenali kami sekeluarga...Semoga semua berbahagia di samping anak isteri dan keluarga tercinta...

11 comments:

Anonymous said...

Great place you got here. If you can, please visit my Green Day Music Download blog. It pretty much covers Green Day Music Download related stuff. Tell me what you think.

Anonymous said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin.

Bila ada kat Paroi Jaya?

Dari,
Idzam, Ayu , Affiq and Athirah

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Lama tak dengaq cita...(actually terpaksa diam lama sikit...internal security issue, heheh...)..Tahniah anak hang dah besaq...alhamdulillah rezeki murah...Anyway, selamat hari raya maaf zahir batin...ada tersilap basa..terlebih tekorang...mintak maap banyak2. Kirim salam wife hang/family...
Cheers, E26, Matang Rawa...

E27 said...

E26,

Panjang umuq hang. aku baru sembang dengan mak aku pasai hang time raya lepas. contact aku...0193388498.

Ezam,

Selamat raya. dalam 2 minggu ni mmg tak dijadualkan balik paroi jaya. nanti kalau aku sampai sban aku call. selamat raya lagi sekali...

Noni Kapet said...

Woi E26

Datang reunion dinner ke tak?
E27 kalau kau tak dapat kejar E26 memang tak guna laa, aku make sure kau bayar double nanti...

Joe said...

huish..

epit,
hang pun ber belog-belog? sakan sungguh la anak pak hasin nih..

-boredom setting in on a cold vancouver nite-

abah emil said...

joe,

dah bgtau pi vancouver tu, jgn tak bawak souvenir untuk aku...

E53 said...

awas..
aku ada satu soalan je..
siapa itu E26??

Rough said...

Zahir laaa.... kau ni patut kena go through common room lg tak ingat no dobi budak batch...

abah emil said...

bukan common room lagi ni, ini kesalahan layak fire drill nie...

Zahir said...

Assalamualaikum...

Waa..meriah jugak hangpa punya reunion.Aku la nie kerja offshore...opis kat KL Jalan Tun Razak..no aku 019-2189797. Rough still ingat no dobi aku...isk!isk!
Okay chow dulu..skrang aku kat tgh laut..kerja beb...senag-senag buleh la kena mamak...