Thursday, December 08, 2005

Perlukan Rumah Lebih Besar?

A good friend of mine sent me this link...Enjoy it at your own risk.

Click here : rumah tak cukup besar.

p/s:keep the window small

6 comments:

E53 said...

Yo yo yo Epit..
after 1 year, I finally managed to 'find' this blog site of yours..very interesting reading I must say....make sure natang ni tak hangat hangat tahi ayam..btw, awat hang tak story pasal reunion dinner ???
cepat cepat story...

Anonymous said...

ni sure yg fadli dok spam our e-mail.

bila nak close account ni? duit tu yg ada kat aku aku dah makan semua... joli pi lumba kuda...

abah emil said...

thank you, thank you...

tu la dulu aku tak mau join Warta KPKM...muahaahahaha...

hangat2 tahi ayam tu biasa la...aku tak prolific mcm noni kapet...

joeharimau surprisingly left his comment in one of my posting.

close account? risau taku acc tak balance. tapi aku rasa aku boleh extort tun fadhil untuk payung.abon jual payung tu kat belly for RM30, highest so far.

Noni said...

Ha ha macam tu kau buat to the highest bidder laaa....

Apsal kau tak masuk warta dulu? bm set e ke ha ha ha

Aku rasa duit lebih cukup 4 dinner kot...

e53 said...

Korang nak tutup account boleh tak tunggu aku balik ?
apa apa hal aku takut Badut guna duit account untuk sponsor kahwin dia..
how ??
baik ambik duit tu cepat cepat..
then we go celebrate ...

abah emil said...

fadli,

dok kerja lagi ka? ur parents still there?