Wednesday, January 11, 2006

Bochap's Wedding - Extension

I was about to post something about Bochap's wedding but NoniKapet beat me to. But you left out something. Apart from the heated discussion about marrying janda(s) (Janda F5 '93...muahahaha), the focus of the day was very much distracted by the overly curvy bridesmaid. Even Hj . Auzir couldn't resist it. Here's the pic....


(p.s: Betoiiii...real life lagi curve abis...tak caya tanya Auzir; kepada sesapa yang berminat, Bochap kata available lagi.)

6 comments:

Anonymous said...

Nice Blog :)



www.FriendsterForum.com

9005394 said...

tu diaaa..
tak nampak pun ke curve an nya dalam pic tu..

abah emil said...

u have it yourself...bochap samapai komplen orang tak ambik gambaq dia.

Ingat nak ambik close up.tapi kot sat lagi aily mengamuk...muahahahah...takut binikah aku ini?

abah emil said...

ralat ; uhave to (see) it yourself. Kalau dah u have to have it yourself, dah membawak lain maknanya.

abah emil said...

9005394,

Update le blog tu...I don't get the latest instalment of your slide presentation.Agaknya kena block dengan administrator. Try hantaq lagi sekali...aku sangat la teringin nak tengok....

Noni Kapet said...

macam mana nak tngok curvy ke tak, kena block ngan bochap ha ha ha

i find comfort in other people over-weight-ness....