Monday, January 09, 2006

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Aku kerja hari ni. Aku pun tak sure apasal la aku tak ambik cuti hari ni. Maybe because of the worries that work is piling up on me or the guilt of taking leave so early into the new year. Still, aku belum pun buat apa-apa lagi since masuk ofis. Anyway, it is now 9.30 am. Ofis senyap gila. Rasa macam kerja 'graveyard' shift je.

So kepada sesapa yang ada kat ofis (and dekat rumah as well, tapi kalau dah kat rumah tu, buat le benda lain yang berfaedah) & happens to come across this blog, Selamat Hari Raya Aidil Adha.

2 comments:

Joe said...

open house raya haji kat rumah hang la epit?

abah emil said...

aku raya kat seremban...

rumah aku open anytime.tunggu hang nak mai saja...

raya KL ka tahun nie?