Sunday, April 30, 2006

Boy, has he grown...


Then...
It used to be one-way conversations. It used to be a stationary exercise. It was so easy then. Words were not questioned. Choices never disputed. But, it didn't last very long...and it was good while it lasted...

Now, every sentence gets a reply, every orders defied. Simple acts of feeding has now become a very huge endeavour. The only time he's staying put is when he sleeps...Argggghhh...far from complaining, we are indeed thankful for his presence...Syukur Alhamdulillah...

9 comments:

Noni Kapet said...

Ni abah yang sibuk nak ambik gambor. Bukan anak nya.

My niece has grown fangs. She bites and curses nowadays.

aku rasa kalau lawan gusti ngan anak kau, kalah kot.

abah emil said...

asyik cerita anak orang je...anak sendiri bila???

Noni Kapet said...

anak sendiri? hmm beribu aku korbankan every day dalam shower.

Mpro said...

best ke dalam shower??? tak lenguh ke???

bolehboy said...

dalam shower buat apa?

Setinggan Overfloor said...

mesti buat dalam shower ke?

kalau dah duduk rumah sendiri, buat kat mana-mana pun tak pe kan, tak gitu?

Mpro said...

tu la pasal... buat je la kat mana2 then lepas tu lap laa... apa susah... kalau malas nak lap, lapik dgn surat khabar lama.... hahahaha

Noni Kapet said...

ha ha aku paranoid sikit. lepas tu rumah sendiri so malas lah aku clean susah payah, kena lap balik.

aku paranoid pasal csi. tak nak la nanti orang datang pakai that blue light spots all over the place. nanti jatuh price property aku.

bravo! i wish people can discuss benda-benda ni without being judgemental and pretensious, mcm kita semua.

la ni cepat letih laa ma. dah tua laaah.

no more at the peak of 21-22 years old ha ha ha.

how i miss what those days were like, sex drive wise ha ha ha.

Mpro said...

apa kata ko cuba tongkat ali yang aku jual kat blog aku tuh... boleh tahan jugak power dia... hahahaha