Tuesday, May 23, 2006

HAPPY BIRTHDAY...YANG...

Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...Happy Birthday to you....

Yang,

Happy birthday. Wishing you all the best on this august day and days to come. Keep on smiling. Keep on praying. Make a wish or two. As for your present, consider I.O.U can or not?

Happy birthday sweetheart
The following is a special note just for you,
To wish you a day of sunshine and dreams come true.
I hope happiness and luck are abound and passion and love are continually new found.
I wish you perfect sunny days with a gentle breeze to ease your cares away.
I also hope you are able to find laughter and love in everything you do.
I guess wat I m trying to say is...
HAPPY BIRTHDAY to you sweetheart
©2005 Alkarim -www.poetspassion.com

11 comments:

wife said...

Thank you so so much....tak payah i.o.u lah...kan awak dah masak, sedap woo (buat mereka2 yang tak percaya epit masak..mmg betul dia masak n memang berbaloi pun, sedap)not bcoz i'm ur wife so nak jaga hati..tak tak tak......ikhlas...tak sumer hubby buat camtu unless terpaksa sebab wife fenin2, loya..hihihii..okey le dear...thank you so much. boleh masak lagi lepas ni??

PiNaT said...

epit pandai masak???

apsal la afza tak pernah masak untuk i lagi ekk? ke afza tak nak tunjuk skill? emmmm......

happy birthday aily! ;)

Mpro said...

Happy belated bday puan aily... and tahniah too... the loya2 and fening2 thing..kan???

abah emil said...

belum lagi la omror...aku tau la...tapi ingat nak jugak...ketinggalan aku sekarang nie...muahahahaha

Anonymous said...

Wah epit, hang masak ka?
caya la..

to aily, happy birthday!

so, after this, kalau ade percutian hebat lagi, husband2 kena masak ke? hehhe

ezam

Mpro said...

aku booked masak air...and masak nasik...

aily said...

tima kasih semua...

mpro, sila up date blog...tension baca benda sama., hihihii..dan saya belum lagi penin n loya...kena dah lah kot? kawan2 sekeliling dah bertambah2 kan...kirim salam kat ruby ye.

che ezam,memang setuju sgtlah dengan cadangan tu...tapi akan terjadikah??

tima kasih aida..afza tak pernah masak tu bukan apa...tak mau tunjuk skill tuh..camne kehidupan..hopefully seronok..

PiNaT said...

tulah aily, tak nak tunjuk skill la kot? nanti karang dah tunjuk skill rasa sekali nak lagi lak.. hahaha..

life kat sini ok, tapi panas la sekarang.. nak masuk summer ni.. so sekarang ni tengah beriya2 jalan, dah masuk summer takut tak larat kuar..

adik epit said...

bang cik maak? hehe...betul ke tak betul nih...kikiki

e.z.a.m said...

mpro, hang masak air...
aku masak nasik...
epit masak lauk la...

aily, jgn terkejut nanti...

9005394 said...

Allo Aily,
salam dari Phoenix, Arizona..Happy Belated Birthday !!!
semoga panjang umur dan murah rezeki..Memang sihatlah awak kalau selalu makan masakan suami kerana saya yakin you were not exagerating epit's culinary skillss..
so Epit, can cook for the rest of the batch ??..how ?