Tuesday, July 18, 2006

The Best Gift Of All...

Rasanya, saat paling gembira dan seghonok jadi mak ayah ni bila ada orang cakap anak kita ikut perangai kita. Cara makan macam abah dia, tido macam mama dia, jalan macam abah, berdiri macam mama, etc, etc...kira tak dak benda lain dalam dunia ni boleh lawan perasaan mama & abah dia time tu. Perasaan macam ni tak boleh nak explain...memang seronok, nak kena jadi mak bapak dulu baru boleh rasa...

Most of the time, it is the physical traits that are often being compared to the parents. Even when the child is only barely days old, friends, relatives will pass comments such as, '...hmmm, telinga macam mama die la..." or "...mmmmm, mata macam abah die...".

But, in our case, for the past 2++ years, we only have this to endure : "...hmmmm, budak ni ikut rupa sapa hah???".

1 comment:

Noni Kapet said...

memang laaaa... kalau ikut setakat ini, anak kau kira ada big potential nak jadi jambu.

Sure laa orang question parentage dia ha ha ha. You can't blame kitorang laaa...

Kau nak aku post gambo kau masa F1?