Saturday, August 05, 2006

CLP

I have registered. And the class starts in September. And the exam will be in July 2007.

It will be one year of hard work and slogging. I need all the strength and luck in this world.

Insya Allah, I will give it my best...

7 comments:

Mpro said...

All the best epit... study hard... jaga nama koleq... hehehe

9005394 said...

You Go girlllll !!!
Insya Allah, this one year will just fly by and the passing of CLP shall be one of the key events to commemorate you passing the 30 year-old milestone.

Apa apa hal aku setuju ngan mpro..Jaga koleq and nama baik koleq...(sambil menitiskan lilin atas tangan kau )
blood brothers or wat ???

Epit said...

aku cuba la jaga nama koleq...

mau tak mau nak kena ambik jugak...selalu rasa macam ada benda tak siap dalam hidup aku...

Noni Kapet said...

tp kau dah ptd?

takkan kau nak ambik cuti tanpa gaji and pi practise jap?

it's not a bad idea either. sbb aku rasa if you pass you hv to practise within a space of 7 years, lepas tu the qualification lapse?

epit said...

waluapun aku bersyukur dapat ptd, it was never in my plan pun...

kalau aku pass, aku tunggu je la member2 mana yang dah boleh jadik master (7 yrs++ experience)...cukup 9 bulan, aku minta dia motion aku kat high court...so far itu je la pun plannye...tapi kalau ambik cuti tanpa gaji pun ok...gaji aku berkepuk, tak cukup kalu, mintak kat kengkawan yang bonus 4 bulan, muahahahaha

Mpro said...

pet bonus 4 bulan kah??? tak tahu pun...

9005394 said...

helllo hello
it takes 7 years ke to qualify atau within 7 years kena practise law ?
tak pe tak pe..
btw, kau cakap "ada benda tak cukuup dalam hidup kau"..
adakah CLP is the other half of your life that has been missing ?
how did u find it in the end ?
takkan through pok peq kuttt ??