Thursday, September 28, 2006

abon...

abonnnnnn,

mana janji2 mu untuk mengupdate kan blog mu??? kau memang lupa janji. Ko posa tak hari ni? ko jangan tak posa abon, walaupun tak dak orang nak tangkap ko.

5 comments:

Noni Kapet said...

eh eh jambu nya abon.

cute sngat.......

abon kalau x pose jugak kat london memang layak masuk hell.

pose smpai pukul 3 je...

9005394 said...

abon called me last Friday
tapi because masing masing sibuk, we said we were going to meet up the following weekend.
Which reminds me, aku kena call lah this weekend.
cantik nya gambar abonnn
very the jambuuuuuu
tapi bukan ke aboon memang jambu dulu ?

epit said...

abon tak jambu, bontot je besar...

epit said...

putus sedara la abon, call fadli tapi tak call aku...

9005394,

hang pakai no apa? nanti aku nak call hang jugak lah...

Mpro said...

ooohhhh... fadli boleh call, aku tak boleh call.... hahahaha... SELAMAT HARI RAYA