Wednesday, September 05, 2007

THE KINCHING CHRONICLE

Due to miscommunications and misunderstandings, I am now the official SIRIM ISO 9000 STANDARD for "KINCHING". Below the standardization process that I had to go through to obtain the exalted status.

PROCESS 101 - AULD DAWGS

On 13/08/07, E 24 9094 <wong9094@gmail.com> wrote:

Minggu lepas hari Selasa 7hb Ogos : Epit menghantar email "Training Rugby Rain or Shine Padang Merbuk'…mengajak orang turun beramai-ramai.

Follow-up by SMS Epit meng'sms' semua org pada hari Sabtu 11hb Ogos me'remind' org supaya jangan lupa turun... ( semua org kagum ketika itu dgn komitment penganjur ...hebat).

Saat yg ditunggu-tunggu hari ahad , pukul 5.30 ptg..batang hidung Epit tak langsung kelihatan…kadax dah termangu-mangu tunggu Epit… pukul 6.00 ptg…

Sharap selaku bekas pemain rugby Kebangsaan call Epit… bimbang takut-takut Epit tidak dapat hadir… mana tau accident ker apa… sayang Sharap kat Epit..tapi malangnya… langsung handphone tidak diangkat apatah lagi reply call….

Pukul 6.10 ptg - semua dah kecewa organizer tak dapat dihubungi..sambil menyumpah-nyumpah…teruskan bermain dengan apa orag sahaja yag hadir…Sehingga selesai game pukul 7.15. Cubaan call epit masih lagi gagal. Epit langsung tidak reply call…….akibatnya....Sharap amatlah geram sehingga koyak boot dia hari tu...boot yg dipakai bertahun-bertahun semejak mewakili Pahang dlm SUKMA...

Dengan ini..saya mengistiharkan..inilah kincingan paling hebat diabad ini…. Memang rumah leman hebat kincing orang…. Bermula Ruff ( incident masuk MCOBA )..kemudian Fido ( incident kawin..bior org mandi hujan )..kemudian Epit ..so sekali lagi saya mengingatkan..JANGAN PERCAYA....

MY COMMENT

hahahaha...aku tak dapat clearance semalam...korang nak potong konek aku pun dah tak boleh. gadap dah ambik dulu.

OTHERS

banyak la aksi kencingan abad ini. patut la hancing. Hehehehe –kno

x dapat clearance for rugby at 5:15 sebab the whole morning sampai pukul 4 main golf dgn fudul kan? ke those 2 things were on separate days? –chamat

separate days la, kan aku main dengan kapitan auld dawgs tu –epit

oh ya - lesen kau either saturday or sunday ek hehe –chamat

woi epit,

sedapppp je kincing orang...( ini topic bell ke?)
at least jawablah phone kalau ye pun - kesian orang menungguuuuuuuuuu – fadli

Aku tak sure la sebab tu. Tapi yg pasti aku call epit and he confessed that he overslept on that day - chibiok ( sial la lu chibix!!!)


PROCESS 102 - KINCHING KADAQUE

On 8/27/07, Abu Usama <muhdgadaffi@gmail.com> wrote:

Kali ni yang jadi mangsa adalah Kadaque. Nak tahu lebih detail tanya lah Kadaque.
p/s Saran potong telur pulak.
The above and few other incidents previuosly - breakfast with gadap, MigDuck prog - accelerated the process.
I DENY ALL ACCUSATIONS!!!

No comments: