Tuesday, October 23, 2007

KESAN BURUK PS 2/3 ( DAN LAIN2 ELECTRONIC GAMES YANG SEWAKTU DENGANNYA)


PS2, PS3...

Semalam aku jadi saksi mata kepala aku sendiri kesan negatif ps2. Ada sorang brader ni anak dah tiga. Dok ghalit main ps2 kat kedai sony. Yang bini dok ternganga layan laki. Anak bungsu dia umur dalam setahun lebih sikit dah merayau masuk kedai sebelah pun tak sedaq.

Aily ambik dan dukung lalu sebelah depa pun depa tak perasan.

Kemudian, bila Aily dah lepas dah anak dia & budak tu pi tarik seluaq bapak dia baru hamba Allah berdengung tu let go dia punya joystick - apa kes???

Aku rasa nak lempang je mamat tu.

Lagi best, bila Aily sound anak dia dah merayau jauh - depa laki bini dok kata apa hangpa tau, dok salahkan satu sama lain. Dok kata " you la ni", kata bini dia. Laki dia kata pulak " You la ni"...

Nasib baik aku...kalau wong ke, faz ke, mufasa ke (ni semua sahabat-sahabat pendekar aku) dah lama kena penendang dah mamat ni.
p/s : aku tulis dalam loghat kedah sebab nak bagi lagi umphhhh cerita ni.

5 comments:

kawaii_desu said...

selamat hari raya and happy belated birthday to ur son. kat alamanda tu pun slalu je ade announcement makbapak ilang anak2, or vice versa...

shopping tak ingat dunia. jadi kes nurin baru tau

tokey overfloor said...

hahaha... tahniah epit

abah said...

KD

Selamat Hari Raya kepada anda juga.

Bagi pihak emil, terima kasih atas ucapan ulang tahun tu.

tokey overfloor,

tahniah untuk apa?aku menang loterikah?

itik kira2 said...

Tahniah sebab dah kena hijack

tokey overfloor said...

betul lah tu.... tak dapek la nek ngelak lagi dah...