Monday, November 05, 2007

Kari Paling Best Di Manjung

If you happen to be in Teluk Batik (or Manjung or Lumut), try to locate this small eatery just after the junction to Teluk Batik. This gerai is situated alongside the left side of the road heading to Teluk Murok (one sign says Teluk Muroh), just before Masjid Sultan Idris.

The makcik there cooks a very tasty curry that all caution about waistlines will be thrown away. I went there twice, first for breakfast and another for lunch. Both times, I had a very delicious and satisfying meals. The price was really, really cheap too.

Don't take my word for it. Please have a go yourself.

8 comments:

KNizam said...

pak tuan cakap ada karipap panas yang power kat kedai neh pepagi. tapi masa aku pegi dah tinggal 2/3 keping adjer. hehehehehehe

Mpro said...

boleh tahan la... masa kami makan tu pun dalam keadaan yang agak lapar... sebab tu sedap kut...

aini said...

i pegi jugak ke lumut/manjung last wkend tapi tak sempat nak merasa makanan tempatan di situ..

abah said...

ajak la(paksa je)pejal pegi lagi sekali...

Anonymous said...

Pit...gulai dia power ka atau mak cik tu ada anak cun?

E26

abah said...

kalau bab anak cun ni tuan ombror saja pandai. hang check page ni http://www.flickr.com/photos/17714872@N06/. mrpo beli 2 helai seluaq sebab budak salesgirl tu...muahahaha

mpro said...

awek tu ada misai... tu yang tak tahan tu

Mpro said...

aduh... siap tinggalkan URL ni... abess la lepas ni... tak leh la buat Migduck Cup kat Manjung lagi dah.....