Monday, September 29, 2008

HANTU SARKASTIK - JANGAN PANDANG BELAKANG

Aku tengok filem 'Jangan Pandang Belakang' hujung minggu lepas.

Perlu diakui, ada babak-babak seram dalam filem tu menjadi terutama yang melibatkan lakonan Ruminah Sidek.

Tapi ada satu babak buat aku pecah perut.

Babak waktu Tok Imam nak halau hantu yang rasuk Ruminah Sidek.

Tok Imam : Siapa kau??? (Nada Tok Imam cukup serius. Cukup keras.)

Hantu (dalam badan Ruminah Sidek) : BAPAK KAU!!!!

Hantu Melayu memang loyar buruk.

Saturday, September 27, 2008

PLAN FOR RAYA

The first day of RAYA we'll be in Seremban. Then, we are off to Kelantan until Sunday.The plan is to leave early after Subuh and to take the Cameron Highlands-Lojing-Gua Musang route.

Am looking forward to all the good food Kelantan will offer during this RAYA. Also looking forward to experience the infamous traffic crawl that Kelantan folks always talk about everytime after RAYA holiday.

Perhaps another 2,3 rounds of Nasi Kak Wok,hahaha...

Thursday, September 25, 2008

STILL WORKING

This year has got to be the first time I am still working my ass off during the last week preceding raya.Damn...

Monday, September 22, 2008

PESTA SAHUR TAHUNAN 2008 BAHAGIAN 2

Imej Ihsan Radin

Alhamdulillah, Pesta Sahur Tahun 2008 telah selamat diadakan. Seramai lebih 28 orang (30 kalau campur anak-anak ein) ahli Class of 94 dan keluarga hadir memeriahkan acara. Terima kasih kepada semua - kuchai, ezam, hairul, azrin, fadhil, chibix, aiwa, abon, syahid, badut & red, kadax, fitt, radin, ruff, mpro, fadli, fendi the gentle giant, ska, zamri, ein & wife & anak2, chamat, syam'kimball', fido, pak tuan syed asrul dan rudicop.

Penghargaan khas diberikan kepada Radin sebagai penganjur & 'cashier' kepada acara ini.

Penghargaan lain:
- Terima kasih kepada'odd couple' Ruff & Chibiok. Gandingan mereka telah berjaya menyeludup masuk pau YL berjumlah RM130 ke restoran.
- Terima kasih kepada semua yang menderma kepada tabung MigDuck. Hasil kutipan RM110 akan disalurkan ke aktiviti yang akan diadakan.
- Terima kasih kepada Kuchai yang dengan selambanya menghalau kumpulan muzik Filipinos itu supaya pergi membuat bising di meja-meja lain.

Mungkin tahun hadapan, dengan izin Allah, penganjur boleh fikirkan untuk kembali ke Hilton PJ berdasarkan beberapa komen negatif yang diberikan peserta berkenaan pemilihan Concorde KL sebagai lokasi tahun. Juga mungkin boleh fikirkan siapa yang nak jadi penganjur untuk tahun depan (aku terkesan betul dengan pernyataan malam 10 Ramadhan terakhir!!!).

Mungkin juga kita perlu pertimbangkan untuk tahun-tahun akan datang akan bantahan Tn Syed Khalid Al Juned berkenaan penggunaan kata 'pesta' untuk acara ini.

Saya ambil kesempatan ini untuK ucap SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN kepada semua ahli Class of 94.

Friday, September 19, 2008

BAPAK BURGER : ONLY IN KELANTAN

KNO, ko suka JJCM kan? Try beat this...

BAPAK BURGER.
ONLY IN KELANTAN!!!

Wednesday, September 17, 2008

PESTA SAHUR TAHUNAN




Way back in 1998 (or was it 1999?), when we (me, mpro & abon) 'sahur'ed in style at PJ Hilton, little did we know that we were about to start a quirky tradition for an even quirkier bunch of people.

The pull of PJ Hilton then was its RM18 keowteow goreng. Being keowteow goreng connoiseurs, we went there to have a fix. The waitress must must've smelt the cheapskates in us when she told us that we can have more than koewteow for RM35 nett. Sweet surpise!!! We decided to forgo the famed PJ Hilton keowteow goreng that night. The food was really, really great. We ate the whole lot and felt that we have bested PJ Hilton that night. We promised each other that we will come back the next year and we never looked back since. Hahaha, the cliche...

Along the years, the sahur gained momentum. From a humble gathering of 3 participants (or was it 4? Was Gabai there in the beginning? Sorry bro, tak ingat sangat la), it was attended by no less than 20 of members of Class of 94 last year. From a nameless, but not necessarily harmless, makan activity - it is now known as Pesta Sahur Tahunan (Khalid maintains his reservation about the term 'Pesta' as it lends a negative connotation to an otherwise noble event :-)).

Pesta Sahur is not just any other normal makan activity. It is more than that. It is Class of '94's version of power luncheon. The seed of SUKANTARA '08 was planted during Pesta Sahur in Yellow Town Melawati (I can't remember which year, but it was the year Mattop got a baby - he was the last to leave). Pesta Sahur is the venue for the hatching of our wicked dreams of world domination.

Pesta Sahur is also the place for us to rehash our yesteryears' follies as well as creating new ones. Who can forget the Picca's line about Kak Salmah? Or Aiwa's contention that he could have been a GE employee if only he slept more in Koleq? I am sure Mpro's Best Art Student Award for SRP 1992 will be re-debated. That and many more.

So, this year's Pesta Sahur Tahunan will be held at Concorde, KL starting on the night of 20th September. The choice of place is in adherence to the consensus that PJ Hilton foods suck. It will be a blast!!! TMP has promised that there will be a 'lucky draw' if the attendees exceed 30...



Friday, September 12, 2008

NEW BOOK: IMPERIUM

I have just finished reading this. Worth every single cent. Perhaps later for the review.

BLOG TINGGAL

Lama dah blog ni ditinggalkan (diabaikan?) rupanya

Saya bukan dilahirkan sebagai seorang yang pandai menulis.

Ini ditambah pula dengan saya yang memang malas nak menulis.

Tambahan lagi, kisah hidup saya pun bukan menarik sangat untuk ditulis.

Tapi saya selalu fikir ada baiknya saya teruskan menulis.

Tulis tentang apa saja.

Tentang kerja, tentang rumah, tentang anak-anak, tentang apa yang saya suka - apa saja!!!

Beban juga rupanya ada blog ni.