Friday, September 19, 2008

BAPAK BURGER : ONLY IN KELANTAN

KNO, ko suka JJCM kan? Try beat this...

BAPAK BURGER.
ONLY IN KELANTAN!!!

6 comments:

typicali said...

weh.. sedap ke bapak burger tu?
mak burger tak jual plak ek?

aku tuari gi kelantan nak cuba kedai2 yg aily sajeskan tu... tapi tak berkesempatan..

haish...

ilovebudu said...

mana nak cari nieh?

abah said...

es,
rgi lah tak cuba. aku paling stim makan nasi kak wok...perghhh...

abah said...

bapak burger ni boleh dapat kat kubang kerian.dekat taman dekat istana...

amoi said...

bapak besar burger...tak muat mulut nak mkn tu...haha...
apa yg dia letak lam tu?
daging burger + sosej + telur?

Iron Butterfly said...

bakpo laa nasik kak wok nih femes benar. my dad sokmo gi tapau situ kalu mama busy. staff kak wok tu kenal belako my sisters sebab my dad despatch my sister soh beli. dio tunggu dale keto jah.