Sunday, November 09, 2008

DEPORTATION

We came up with yet a new ingenious ploy to get Emil to behave - DEPORTATION.

Aily came up with the threat to Emil that we will  pack & ship him (& Eiddin too) to live in Indonesia with our Bibik as we can no longer tolerate his 'perangai'. I immediately whipped up an "S.D" - declaring our intention to give up both boys to our Bibik :)


Emil of course broke down in tears, pleading not to be deported - hahahah. In response, he jotted "Saya tak nak" in the S.D. 


Raising kids is surely fun!!!

7 comments:

Noni Kapet said...

ha ha kau x control freak will consider it fun.

aku nya family punya meeting each time balik is what to do with the kids, since semua perangai kalah skit je gergasi.

selalunya aku suggest therapist or psychiatrist, which semua orang x setuju.

i can't wait to play games with mine (tp kena cari maknya dulu ha ha)

abah said...

nak cari mak jangan lama-lama sangat.

kids will be kids, no matter how, no matter what.

theotheraj said...

dengan anak sendiri pun nak brutal?

Anonymous said...

Kelakakar sungguh post ini...emil..emil..siap bole respond lagi..yg si eiddin kenit pun kena skali..takbleh nak imagine dua beradik tu naik kapal gi indon!comeyyy...apa lg la idea mak bapak dua beradik ni pas ni nak kasi behave..btw,lotsa luv frm mak sedara emil&eiddin!

abah said...

theotheraj,

mana ada aku brutal.

aku harap aku brutal.

tapi aku tak brutal sebenarnya.

ibu affiq said...

good idealah epit..

tapi, i doubt i can use it on affiq though :) lagi tak makan saman tu...

epit said...

ibu affiq,

ya lah, raising kids is not 'one size fits all' affair.