Sunday, November 23, 2008

ISK,ISK, ISK

Isk, isk, isk...

Ik, isk, isk...kereta aku kena langgar.

Isk, isk, isk...nasib baik tak teruk.

Isk, isk, isk...pakcik yang langgar tu janji nak bayar.

Isk, isk, isk...bila pulak nak pegi baiki tu?

Isk, isk,isk...

6 comments:

ayah alesha said...

aduss..bila lak kena ni...
teruk ke? gambar2..

nonikapet said...

hah?
grandis kena langgar?

spoilt the whole day i guess, macam bila aku kena langgar la kot.

tuan grandis said...

kena sikit je. tapi perasaan ngilu tu yg tak tahan tu.

aku yang tak keruan.aily ok pulak time tu.

joe said...

tukar kete lain lak la.
grandis dah ternoda haha

Mpro said...

lama2 ok lah tu... dara dah pecah, boleh la guna untuk camping... hehehe... jgn la marah

epitosan said...

Joe,

aku nak beli superbike la lepas ni. tapi kena middle age crisis la dulu.

Mpro,

Bila2 pun boleh bawak grandis. cumanya tak boleh hisap rokok dalam kereta sajalah.