Thursday, September 02, 2010

TIDO KE?


Dah setengah bulan dah tak update ni. Kena cari bahan untuk update ni. Bahaya, nanti tak pasal kena strike out dengan celebrity blogger KNizam. Itu hari dah kena sekali - jadi tak boleh biarkan pisang berbuah dua kali.

KNO sibuk memantau bom kat Pakistan. Sebab tu dia tak perasan blog ni dah mula nak bersawang. Tapi ada kempeitai jepun yang dok tolong perati dan bagitau dia. Itu yang lagi bahaya.

Hahahaha...aku dah update!!!

3 comments:

KNizam said...

muhahahahahaa kempetai jepun tu lagi rajin wooooo hehe, dia siap ada liveblog lagi

abah said...

Kempeitai Jepun memang rajin. Yang malas adalah Maharaja Cina.

joe said...

itu je la yg aku ada..

hahah